top of page

Notranjost

Prijetno in sodobno opreljena gorska hiška ima centralno ogrevanje in velik osrednji kamin, ki pričara prav posebno podeželsko vzdušje. V pritličju se nahaja dnevna soba, kuhinja z jedilnico in kopalnica s kadjo ter WC-jem. Na zgornjem nadstropju se nahajajo spalni prostori, kjer je ločena soba s štirimi enojnimi posteljami in ena dvoposteljna postelja ter ločen WC. V preddverju se nahaja naprava za sušenje mokrih smučarskih čevljev. V sklopu koče v zadnjem delu je večji prostor za hrambo na ključ, kjer lahko spravite zimsko opremo ali kolesa.

Kuhinjska oprema: kuhalna plošča na plin z eno električno ploščo, električna pečica, hladilnik z manjših zamrzovalnikom, pomivalni stroj s priloženimi tabletami za pomivanje posode, jedilni pribor in kozarci za potrebe najmanj šestih oseb, kuhalni pribor (lesena kuhalnica, metlica za stepanje, zajemalka...) toaster, grelec za vodo, različna posoda za kuhanje in pečenje, detergent za ročno pomivanje posode, milo za roke, vrečke za smeti.

Ostala oprema in pripomočki v koči: velik 4k LCD TV (140cm) sprejemnik s satelitskimi programi v več jezikih, likalna miza, likalnik, sušilec za lase,  sesalec, metla s smetišnico, lopata za kidanje snega.

POMEMBNO!

Poskrbljeno je tudi za varnost, saj se v koči nahaja protipožarni alarm in detektor ogljikovega monoksida.​

Več informacij o nastanitvi

rogla skiing rent snowboarding cottage bungalow

Kuhinja

Pritličje

Opremljena s kuhalnikom na plin in električno ploščo, pečico, hladilnikom in manjšim zamrzovalnikom. Ima tudi ves osnovni jedilni pribor, kozarce za potrebe 6 oseb, toaster, grelec za vodo, termo posodo, različno posodo za kuhanje in pečenje.

rogla skiing rent snowboarding cottage bungalow

Jedilnica

Pritličje

 

​Velik osrednji prostor. Primeren za druženje čez dan.​

Dnevna soba

Pritličje

Prostor z večjo sedežno garnituro in osrednji del z lepim kaminom na drva.

Kopalnica in wc 

Pritličje

 

S tušem in kopalno kadjo.

 

Wc

Zgornje nadstropje 

 

Ima wc, ki je lahko dostopen iz spalnice.

 

Spalni del  1

Zgornje nadstropje

 

Del z veliko posteljo za 2 osebi.

 

Spalni del  2

Zgornje nadstropje

 

Ločena soba s štirimi enoposteljnimi ležišči.

 

bottom of page